نوشته شده توسط : ن ,ک
محمود عباس یک بهایی است
 
 

 

 

 

روزنامه صهیونیستی هاآرتص در ضمن یکی از گزارش‌های خود به نقل از رییس اسبق موساد فاش کرد: محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین یک بهایی است!

به گزارش شبکه ایران، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در ضمن یکی از گزارش‌های خود به نقل از رییس اسبق موساد فاش کرد: محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین یک بهایی است!

این نشریه صهیونیستی به نقل از "شابتای شاویت" در سال 2001 نوشت: "محمود عباس از اقلیت بهائیان فلسطین است و اینکه او جانشین عرفات شود، مثل این می‌ماند که یک سامی در اسراییل به نخست‌وزیری برسد!"

به نوشته هاآرتص، آریل شارون، رییس اسبق کابینه رژیم صهیونیستی نیز گفته بود که ابومازن شبیه به یک "مرغ پرکنده" است.

این روزنامه صهیونیستی همچنین پیش‌بینی کرده است که سال 2011 آخرین سال حضور عباس در ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین باشد.



:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

رلوسکنی به دختر مغربی ؛ ساکت باش غرق طلایت می کنم

 

سیلویو برلوسکنی، نخست وزیر ایتالیا در قضیه رسوایی اخلاقی اخیرش به دختر مغربی تبار پیشنهاد حق السکوت داده بود.

 
 

 

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری آکی ایتالیا، دادستانی میلان باردیگر تحقیق در پرونده رسوایی اخلاقی نخست وزیر این کشور را آغاز کرد تا این بار در درخواستی به پارلمان خواستار بازرسی از ویلای محل اقامت برلوسکنی شود.

در پیوست پرونده برلوسکنی چند نوار ضبط شده از گفتگوهای تلفنی وجود دارد که محور استدلال دادستانی قرار گرفته است.

در یکی از این نوارها "کریمه محروج" معروف به " روبی"، دختر مغربی تبار، به یکی از دوستانش می گوید، سلیویو به وکلایش گفت: به روبی بگویید هر چه می خواهد به او می دهم مهم این است که دهنش را بسته نگه دارد و همه چیز را تکذیب کند.

در نوار دیگری روبی به نامزد سابقش می گوید، او (برلوسکنی) با من تماس گرفت و گفت: روبی، هرچه اموال بخواهی به تو می دهم، تو را در طلا غرق می کنم اما آنچه مهم است اینکه همه چیز را مخفی نگه داری و به هیچکس چیزی نگویی.

در نوار سوم نیز روبی می گوید، در مقابل دادستانی این واقعیت را که برلوسکنی می دانست من در سن رشد نیستم، انکار کردم و گفتم او می دانست که من در سن رشد هستم( 18 سالگی)، به دادستانی گفتم من به عنوان یک دوست با او دیدار کردم و چیزی بین ما نبود زیرا می خواستم دچار مشکل نشوم.

در روزهای اخیر و هم زمان با آغاز به کار مجدد دادستانی برای بررسی پرونده رسوایی اخلاقی برلوسکنی، مخالفان در ایتالیا باردیگر خواستار استعفای نخست وزیر شده اند.

برلوسکنی با دو اتهام سوء استفاده از قدرت و رسوایی اخلاقی روبروست.



:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
بلندگوی جاسبی در مجلس کیست؟

 

مسئول واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور عباس‌پور را بلندگوی جاسبی در مجلس نامید و تاکید کرد: مجلس باید به حداقل‌ترین خواسته دانشجویان که همان تغییر رئیس کمیسون آموزش مجلس است جامه عمل بپوشاند.

محمد همت مسئول واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه جایگاه عباسپور به عنوان رئیس کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی جایگاهی تخصصی است، تصریح کرد: قطعاً کسی که در این جایگاه قرار می‌گیرد باید نگاه کارشناسانه و علمی به مسائل آموزشی و تحقیقاتی کشور داشته باشد.

وی ادامه داد: سیاست‌زدگی و داشتن نگاه‌های فامیلی و دخیل کردن سلائق شخصی در جایگاه رئیس کمیسیون آموزش مجلس، مناسب برای تغییر و تحول اساسی در نظام آموزشی کشور نیست.

مسئول واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان خاطرنشان کرد: ایشان به اسم اصولگرایی وارد مجلس شده‌اند، اما جهت‌گیری‌های وی نسبتی با جریان اصولگرایی ندارد.

همت با اشاره به نقش و نسبت بعضی افراد در دانشگاه آزاد در جریان فتنه تاکید کرد: رئیس کمیسیون آموزش مجلس نباید مدافع تمام قد دانشگاه آزاد و بلندگوی آقای جاسبی در خانه ملت باشد.

وی در ادامه اضافه کرد: متاسفانه شاهد آن هستیم که نسبت‌های فامیلی عباسپور موجب شده است که طرح‌هایی مانند وقف اموال دانشگاه آزاد در مجلس تصویب شود و دفاع و حمایت قاطعانه عباسپور را نیز به همراه داشته باشد.

مسئول واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تاکید کرد:‌ عملکرد رئیس کمیسیون آموزش نه تنها موجب پیشبرد نظام آموزشی و علمی کشور نشده بلکه موجب افت و عقب‌گرد و حاشیه‌سازی برای این کمیسیون شده است.

همت در پایان تصریح کرد: ‌انتظار ما از مجلس این است که به حداقل‌ترین انتظار دانشجویان و جنبش دانشجویی که همان "تغییر رئیس کمیسیون آموزش و انتخاب شخص دیگری با نگاه تخصصی، علمی و دغدغه‌مند در راس این کمیسیون " است، جامه عمل پوشانده تا بار دیگر مسائل آموزشی و علمی کشور در راس اهداف این کمیسیون قرار بگیرد.

 



:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
محبوبیت بی‌نظیر رهبر انقلاب و متوهمان جدید

 

آیت‌الله خامنه‌ای محبوب‌ترین سیاستمدار در میان ملت ایران است" این جمله را نه یکی از مسئولان ایران گفته است و نه راهپیمایان 9 دی خطاب به دوربین‌های تلویزیونی. این عبارتی است که "فرید زکریا" سردبیر مجله معروف نیوزویک و از مشاوران ارشد دولت آمریکا که دشمنی خاصی با جمهوری اسلامی دارد، بیان کرده. این اذعان به گستره گسترده محبوبیت رهبر انقلاب در میان مردم، فارغ از تمام تفسیرها و تحلیل‌هایی که به دنبال دارد، یک نشانه و چراغ راه برای تمام سیاستمداران ایرانی نیز هست؛ سیاستمدارانی که پیش از این، هم اکنون و بعد از این سکان برخی مسئولیت‌های کشور را برعهده گرفته و به عنوان مسئول اجرایی معرفی می‌شوند.

 

این مساله که پس از رخ دادن حوادث سال گذشته مطرح شده، نشانگر عمق رابطه قلبی و عاطفی رهبر انقلاب با مردم است؛ مردمی که فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی و قومیتی، تنها یک نفر را به عنوان "فصل‌الخطاب" قبول دارند و ملاک‌شان برای انتخاب سایر مسئولان هم میزان نزدیکی فرد موردنظر به این حبل‌المتین است. با این حال، در ماه‌های اخیر برخی اظهارات و سخنان از سوی برخی مسئولان شنیده می‌شود که مدعای استقلال رأی و محبوبیت دارند و در تلاش هستند تا همان رویکرد ناکام اصلاحات را در پیش بگیرند. تئوریسین‌های اصلاح‌طلب در دوران تسلط خود بر قوه مجریه، صریحا از حاکمیت دوگانه سخن گفتند و به دنبال ایجاد تقابل میان جایگاه رئیس جمهور منتخب با جایگاه ولی‌فقیه بودند. تئوری فتح سنگر به سنگر نظام هم با همین رویکرد از سوی سعید حجاریان ارائه شد؛ نظریه‌ای که البته در اولین گام، سرنوشت تلخی پیدا کرد و در راهپیمایی 23 تیر 78 عیار آن مشخص شد. غرور و خودمحوربینی مساله‌ای بود که اصلاحات را توهم‌زده کرد که دیگر به پشتیانی رای مردم می‌توانند هرکاری که خواستند انجام دهند و زمینه را برای تغییر و استحاله ماهیت انقلابی انقلاب اسلامی فراهم کنند؛ در صورتی که نظریه‌پردازان این جریان متوجه نشدند آرای ریخته شده به نام رئیس جمهور وقت، پیش از هرچیزی تایید نظام و لبیک به رهبر انقلاب بود.

به نظر می‌رسد این موضوع اکنون نیز در میان برخی افراد و مسئولان دیده می‌شود. این افراد با دنبال کردن راهی که جریان دوم خرداد در پیش گرفت، به دنبال خودنمایی در عرصه سیاست هستند؛ غافل از آنکه در صورت ادامه این رویکرد، سرنوشت محتوم اصلاح‌طلبان در انتظار این جریان هم خواهد بود. بررسی شعارها و پلاکاردهایی که توسط مردم در راهپیمایی تاریخی 9 دی سر داده و حمل شد هم تایید می‌کند که اگرچه بسیاری از این افراد احساس قلبی نسبت به فرد موردنظر خود در انتخابات داشتند و در یک رقابت سیاسی به نامزد موردنظر خود رای دادند اما پس از خطبه‌های رهبر انقلاب در نمازجمعه 29 خرداد، تمامی گرایش‌های خود را کنار گذاشتند و به فرمان "ولی" به فضای عادی جامعه بازگشتند. در واقع اینگونه نیست که برخی افراد و مسئولان گمان کنند که مردم جایگاه رهبری را به عنوان یک مسئولیت صرفا سیاسی ارزیابی کنند که در زمان‌های مختلف، گرایش‌های مختلف سیاسی خواهد داشت و به حمایت از فلان گروه می‌پردازد؛ بلکه رابطه قلبی میان مردم و رهبر انقلاب موضوعی است که ارتباطی به سیاسیون و جناح‌ها ندارد و این افراد نمی‌توانند خود را با اینگونه تحلیل‌ها فریب دهند که خارج از این رابطه "مردم - رهبر" دارای جایگاه و یا ارزشی در میان مردم هستند.

به عنوان مثال می‌توان به مراسم یادبود سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در خردادماه امسال اشاره کرد که شعار جمعیت حاضر در مراسم به هنگام سخنرانی رئیس جمهور، "احمدی دلاور، پیرو خط رهبر" بود؛ شعاری که سال پیش و پس از مناظره تلویزیونی دو نفر از کاندیداها هم در همین مراسم از سوی مردم سر داده شد. نباید اینگونه تصور کرد که باید به تبلیغات و جنجال رسانه‌ای درباره رابطه جریانات سیاسی با رأس نظام اهمیت داد و این موضوع را برجسته‌سازی کرد و بر اساس آن دست به سخنرانی‌های نامأنوس و تأویل‌پذیر زد؛ چرا که این مساله دقیقا در راستای خواست دشمنان انقلاب و ولایت‌فقیه است که این جایگاه حساس را وارد عرصه‌های سطحی نظیر گروه‌بندی‌های سیاسی کنیم. چه الزامی وجود دارد که با استفاده از جملات به ظاهر فلسفی و سخت فهم به دنبال "ماله‌کشی" دروغ‌های رسانه‌های غربی باشیم و در این میان، نظرات ناصواب خود را هم با این جنجال‌های دروغین بی‌آمیزیم و به دنبال ارائه رویکردی اشتباه و خلاف واقع از مقهوم جذب حداکثری باشیم؟ بیان مطالبی همانند اینکه "برای ما سخت است که برخی گمان کنند راس نظام حامی یک جریان خاص سیاسی است" با چه هدفی صورت می‌گیرد؟ آیا اینگونه اظهارات، بازی رسمی در زمین دشمن و در نقش پیاده نظام رایگان آن نیست؟

"جذب حداکثری" که از موضوعات مورد اشاره خود رهبر انقلاب بوده است، در انتخابات ریاست جمهوری دهم عینیت پیدا کرد و 40 میلیون نفر با حضور در پای صندوق‌های رأی نشان دادند که اهمیتی به اینگونه تبلیغات که به منظور مصادره کردن جایگاه رهبری است، نمی‌دهند. در واقع این حضور 85 درصدی و رأی‌هایی که درون صندوق‌ها ریخته شدند، بیشتر از آنکه حاوی نام و اسامی کاندیداها باشند، مهر تأیید بر همان رابطه "مردم - رهبر" بود. چرا برخی افراد و مسئولان اصرار بر جداسازی و تقسیم مردم به دو گروه و دسته دارند و بعد از این تقسیم‌بندی خیالی، می‌خواهند تا به قول خودشان گروه مقابل را هم جذب کنند! رویکردی که کاملا در تعارض و تناقض با واقعیت‌های جامعه است؛ واقعیتی که پس از نمازجمعه 29 خرداد خود را نشان داد و به قول "داریوش سجادی" اصلاح‌طلب ساکن آمریکا، جمعیت معترض به نتیجه انتخابات را آرام کرد و "جریان معترض به یکباره آب شد؛ چرا که از رهبر خود شنید که جمهوری اسلامی اهل خیانت به آرای مردم نیست." در واقع این تاکیدی است بر نقش محوری و اساسی رهبر انقلاب در خاموش کردن آتش فتنه که فقط توسط شخص ایشان صورت گرفت. رهبر انقلاب در 8 ماه، خود به بصیرت‌بخشی پرداختند و با سخنان شفاف و صریح، مرز میان انتقاد و فتنه‌گری را عیان کردند که نهایتا به حماسه شیرین 9 دی ختم شد؛ حماسه‌ای که این تاثیرگذاری رهبر انقلاب در آن هم دیده شد و در دستان مردم فقط پرچم عزای حسین (ع) بود و عکس‌هایی از امام و رهبری.

حال و با توجه به این مساله، جای سوال است که چرا برخی افراد که در جایگاه‌های حساس هم قرار دارند، اصراری عجیب برای نادیده گرفتن این واقعیت دارند و بر طبل گسست مردم می‌کویند و وظیفه خود را هم جلوگیری از افزایش این گسست و لزوم پیوند زدن آن‌ها معرفی می‌کنند؟! این افراد از کدام گسست سخن می‌گویند؟! گسستی که حتی لس‌آنجلس‌نشینان هم آن را باور ندارند و حتی سردبیر نیوزویک هم آن را یک خیال موهوم می‎نامد؟! چرا باید برای مساله‌ای که وجود ندارد، فلسفه‌بافی کرد و با اظهارات خارج از عرف به دنبال تئوریزه کردن این توهم بود؟



:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

دسته گل جدید فیس‌بوک

 
فیس بوک در اقدامی بی سابقه و با نقض حریم شخصی کاربرانش دسترسی به شماره تلفن و آدرس کاربرانش را برای برنامه نویسان ثالث ممکن کرده است.

 
نهضت سبز نبوی به گزارش خبرنگار فارس به نقل از پی سی مگ، متخصصان امنیتی هشدار داده اند که چنین اقدامی یک خطر جدی برای امنیت کاربران این سایت محسوب می شود و مشخص نیست مدیران فیس بوک با چه توجیهی به افراد اجازه داده اند به بهانه نگارش برنامه های جانبی برای این سایت حریم شخصی آنها را نقض کنند.

این اطلاعات نه تنها از این طریق افشا می شود، بلکه بر روی یک گراف کاربری هم گنجانده می شود. به نظر می رسد فیس بوک قصد دارد از این اطلاعات برای کسب درآمد بیشتر و همکاری با شرکت های ثالث استفاده کند.

متخصصان امنیتی معتقدند با رویه ای که فیس بوک در پیش گرفته کاربران بهتر است استفاده از آن را متوقف کنند یا اگر به این کار اصرار دارند حداقل اطلاعات حساسشان را از این سایت پاک کنند و آدرس و شماره تلفن و مشخصات شغلی و حرفه ای خود را در فیس بوک نگهداری نکنند.

فیس بوک پیش از این بارها به دلیل بی توجهی به لزوم حفاظت از حریم شخصی کاربران مورد انتقاد قرار گرفته بود.


:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
عکس: هدیه بابانوئل برای کودکان افغان!

 

یک سرباز آمریکایی با پوشیدن لباس بابانوئل برای کودکان افغان گلوله هدیه برده است!

به گزارش شبکه ایران، عکس زیر که در برخی پایگاه‌های اینترنتی منتشر شده است، یک سرباز آمریکایی را نشان می‌دهد که از روی لباس سنتی بابانوئل، لباس نظامی پوشیده و سلاح به دست به دنبال اهدافی برای نشانه‌روی می‌گردد.

 



بابانوئل در افسانه‌های مسیحی به شخصی گفته می‌شود که شب کریسمس به کودکان هدیه می‌دهد، ظاهرا آنچه این سرباز آمریکایی در دست گرفته نیز هدیه بابانوئل آمریکایی‌ها برای کودکان افغان است!
 



:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
گاف‌ بی‌بی‌سی این بار درباره نوه امام + عکس

 

بی‌بی‌سی فارسی امروز در مطلبی که درباره حضور حجت الاسلام سید علی خمینی، نوه امام خمینی(ره)، در مراسم سالگرد حماسه 9 دی در مهدیه منتشر کرده، وی را با سید حسین خمینی اشتباه گرفته است.

به گزارش شبکه ایران، لندن‌نشینی مداوم خبرنگاران و همکاران تلویزیون دولتی انگلیس که تعداد زیادی از آنان نیروهای سابق روزنامه‌های زنجیره‌ای اصلاح‌طلب هستند، ژست حرفه ای این شبکه را به هم ریخته است.

در همین راستا، سایت بی‌بی‌سی فارسی امروز در مطلبی که درباره حضور حجت الاسلام سید علی خمینی، نوه امام خمینی(ره)، در مراسم سالگرد حماسه 9 دی در مهدیه منتشر کرده، وی را با سید حسین خمینی اشتباه گرفته است.

رسانه دولتی انگلیس اطلاعیه موسوم به "تکذیبیه دفتر امام" را که در واکنش به حضور حجت الاسلام سید علی خمینی در مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی صادر شده، با تیتر "دفتر آیت الله خمینی حضور حسین خمینی در مراسم سالگرد 9 دی را تکذیب کرد" پوشش داده است.

این سایت البته، دقایقی بعد متوجه گاف بزرگ خود شد و آن را به سرعت اصلاح کرد تا از زنده شدن خاطره اقدامات حسین خمینی در زمان امام راحل جلوگیری کند.

گزارش بی بی سی تا دقایقی بعد همچنان در گوگل ریدر تیتر اولیه را نشان می داد

 

نارضایتی برخی محافل سیاسی و رسانه ای داخلی و سایت هایی نظیر بی بی سی به حضور سید علی خمینی در مراسم حماسه 9 دی ماه در حالی است که خود او در گفتگو با مشرق گفته است: هم 9 دی سال گذشته در راهپیمایی حضور داشتم و هم دیروز در مراسم مهدیه شرکت کردم که البته این حضور بر اساس تشخیص و احساس وظیفه بود.

اما علت اهمیت گاف جدید بی بی سی به رویکرد سید حسین خمینی، دیگر نوه امام خمینی(ره)، از جمله رفتارهای او در ابتدای انقلاب بر می گردد.

وی اگرچه آن زمان بسیار جوان بود اما در عرصه سیاسی فعالیت محسوسی داشت، به‌گونه ای که یکی از طرفداران شناخته شده جریان ابوالحسن بنی صدر به شمار می رفت و حتی پس از عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا توسط امام خمینی در خردادماه 1360 و همچنین رای مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت رییس جمهور چند روز بعد از آن، وی حاضر به مرزبندی با بنی صدر نشد.

سید حسین خمینی در سال 59 و در اوج اختلافات بنی صدر با شهید رجایی در مشهد به نفع بنی صدر سخنرانی کرد و در پاسخ به اعتراض های مردمی دست به سلاح کمری اش برد تا اینکه حافظان امنیت دستگیر شد.

حجت الاسلام سید حمید روحانی، از نزدیکان امام راحل درباره واکنش امام به این واقعه می گوید: امام به مرحوم آیت الله اشراقی می فرمایند که به مسئولین کمیته مشهد پیغام دهید که سید حسین خمینی تحت الحفظ به تهران اعزام شود و اگر دست به سلاحش برد او را با تیر بزنند.

دیگر گاف های بی بی سی

رسانه دولتی انگلیس چندی پیش و در ماجرای فیلتر شدن وبلاگ حسین قدیانی و سایت مشرق، به انتشار سخنان رئیس قوه قضاییه در این باره پرداخت و اظهارات آیت‌الله آملی لاریجانی را پاسخی به یادداشت "رئیس بسیج دانشجویی کشور" در وبلاگ شخصی‌اش دانست!

در واقع تلویزیون دولتی انگلیس، متوجه تشابه اسمی "حسین قدیانی" بلاگر و "حسین قدیانی" رئیس بسیج دانشجویی کشور نشد و نویسنده کتاب پرفروش "نه ده" را با رئیس سازمان بسیج دانشجویی اشتباه گرفت.

جالب آنکه بی بی سی، اشتباه خود را به حساب اختلاف میان مسئولان ارشد جمهوری اسلامی ایران گذاشت و حتی حاضر نشد که آن را اصلاح کند!

این گاف عجیب درحالی است که نامه انتقادی مورد اشاره بی بی سی متعلق به یک نویسنده و بلاگر مطرح به نام "حسین قدیانی" بود.

گاف های پی‌درپی بی‌بی‌سی فارسی دلیلی بر این مدعا دانسته شده که عدم آگاهی خبرنگاران تلویزیون‌های خارجی از واقعیات داخلی ایران است. 

پیش از این گفته می شد که شبکه‌های ماهواره‌ای نظیر "بی‌بی‌سی"، "صدای آمریکا"، "یورونیوز" و ... که در خارج از ایران مدیریت می‌شوند، به دلیل اقامت طولانی مدت در فضایی خارج از ایران، واقعیت‌های موجود در جامعه را فراموش می‌کنند و تحت تاثیر القائات مدیران خارجی و رسانه‌های کشور مقصد قرار می‌گیرند.

به عنوان مثال، چند ماه پیش تلویزیون دولتی صدای آمریکا هم که دچار گاف خنده‌داری درباره انعکاس وقایع ایران شد.

این شبکه تلویزیونی در پی آرامش کامل تهران در روز 18 تیر امسال، دست به انتحاری رسانه‌ای زد و تعطیلی بازار در این روز را به عنوان خبر ناآرامی و اعتراض منتشر کرد. این گاف عجیب صدای آمریکا در حالی رخ داد که 18 تیرماه امسال مصادف با روز جمعه بود و مطابق همیشه بازار تهران تعطیل!

کارشناسان همان زمان اعلام کردند که با توجه به تعطیلی رسمی روز یکشنبه در آمریکا و سکونت ده‌ها ساله گردانندگان این شبکه در در این کشور، خبرنگاران و گردانندگان ایرانی"صدای آمریکا" فراموش کرده‌اند که در ایران بازارها روز جمعه تعطیلند؛ نه یکشنبه!



:: بازدید از این مطلب : 312
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

جزئیات سوابق یک تروریست عضو پژاک که محبوب غرب شد

 

در پی حمایت کشورهای غربی و گروهک پژاک از تروریست متهم حبیب الله لطیفی و سوء استفاده جریان های معاند از موضوع اعدام وی و ارجاع این مسئله به کمیته های حقوق بشری، جزئیاتی از سوابق وی منتشر می‌شود.

به گزارش رجانیوز، لطیفی از عوامل تشکیلاتی گروهک تروریستی پژاک است که بر اساس حکم مرجع قضایی در تاریخ 1/8/86 دستگیر و بعد از انجام تحقیقات و مراحل قضایی، به اعدام محکوم شد.

این تروریست در جریان حمله به پاسگاه غفور نقش مستقیم داشته است. وی همچنین به پاسگاه کانی کوزله نیز حمله کرده بود که این اقدام تروریستی منجر به شهادت مامور نیروی انتظامی به نام شهید وریا کلهر شد.

بمب گذاری کوی قضات از دیگر اقدامات این تروریست محبوب غرب است. وی همچنین در عملیات انهدام کامل نمایشگاه محصولات فرهنگی میدان آزادی سنندج نیز دست داشته است.

حکم اعدام این تروریست قرار بودکه بامداد روز یکشنبه هفته گذشته (پنجم دی ماه) در سنندج به جرم محاربه اجرا شود که با دستور دادستان سنندج موقتاً به تعویق افتاد.

به‌دنبال اعلام صدور حکم لطیفی، برخی گروه‌های ضدانقلاب و سازمان‌ها جنجال تبلیغاتی گسترده‌ای را علیه جمهوری اسلامی به‌راه انداختند.

این در حالی است که با توجه به تأکیدات ویژه رئیس قوه قضائیه در زمینه برخورد قاطع با اشرار، به‌نظر می‌رسد این حکم که تمام مراحل قضایی آن نیز طی شده است، در مرحله اجرا قرار بگیرد.

پژاک، گروهک تروریستی شمال‌غرب کشور است که در مرزهای ایران، ترکیه و عراق شرارت می‌کند. با این حال، در طول سه سال اخیر، سپاه پاسداران با عملیات‌های گسترده، این گروهک را در زمینه ادامه شرارت‌هایش متوقف کرده است.

در عین حال، وکیل مدافع لطیفی در مصاحبه روز دوشنبه هفته قبل خود با ایرنا در مورد برخی ادعاهای رسانه های خارجی درباره نحوه محاکمه لطیفی گفت: در مورد محاکمه متهم ادعاهایی که گفته می شود محاکمه پشت درهای بسته و در وقت بسیار کوتاه صورت گرفته خلاف واقع است.

صالح نیکبخت که از جمله وکلایی است که معمولاً پرونده‌های خاص متهمان به فعالیت علیه نظام را وکالت می‌کند، و وکیل مدافعی این تروریست را نیز برعهده دارد، نتوانست بر روند قانونی رسیدگی به پرونده موکلش خدشه‌ای وارد کند و افزود: جلسه دادگاه لطیفی در بهار سال 87 نزدیک به 5/3 ساعت طول کشید و من به اتفاق نعمت الله احمدی یکی دیگر از وکلای مدافع حدود دو و نیم ساعت از متهم دفاع کردیم و خود متهم هم همه اتهامات وارده در صورت جلسه تحقیقات به جز دو اتهام مشارکت در انفجار خودرو دادستان سنندج و حمله به پاسگاه انتظامی فرجه سنندج را قبول کرد.

وی ادامه داد: با توجه به این که غیر از قبول خودش، تعداد دیگری از افراد دستگیر شده با موضوع مورد اتهام در مورد لطیفی تک نویسی کرده بودند، دادگاه بدوی پس از جلسه رسیدگی مفصل و همچنین استعلام در بعضی موارد حکم اعدام را صادر کرد.

این وکیل دادگستری گفت: با توجه به این که در آن زمان مطابق رای وحدت رویه دیوان عالی کشور احکام اعدام صادره از دادگاههای عمومی سابق و دادگاه انقلاب در دادگاههای تجدید نظر استان ها مورد رسیدگی قرار می گرفت و استنباط قضات دادگستری بعضی استان ها چنین بود، درخواست تجدید نظر خواهی در دادگاه تجدید نظر استان مورد رسیدگی واقع شد.

وی افزود: شعبه چهارم دادگاه تجدید نظر استان کردستان با موشکافی دقیق به این پرونده رسیدگی کرد و از این لحاظ تقریبا اعتراضی نداریم و در نهایت به رغم این که دو مورد اتهام فوق (مشارکت در انفجار خودرو دادستان و جمله به پاسگاه فرجه) مورد قبول متهم واقع نشده بود، دادگاه تجدید نظر سایر اتهامات او مانند انفجار بمب صوتی در دو راهی غفور، میدان آزادی سنندج و همچنین تهیه مواد منفجره و تهیه و تکثیر اعلامیه و لوح فشرده گروهک پژاک را برای توجیه اتهام، کافی اعلام داشت و مجازات اعدام را تایید کرد.

وکیل مدافع متهم گفت: با این حال ما وکلای مدافع متهم طبق قانون وقت در دوره ریاست آیت الله شاهرودی بر قوه قضاییه تقاضای اعمال تبصره دو ماده 18 قانون تشکیل دادگاه‌ها را کردیم و علاوه بر آن دو بار نیز تقاضای اعاده دادرسی نمودیم.

وی در ارتباط با دو بار تقاضای اعاده دادرسی افزود: یک بار این تقاضا رد شد و یک بار آن نیز در قالب درخواست تجدید نظر خواهی از حکم صادره دادگاه بدوی در دیوان عالی کشور به علت فسخ رای واحد رویه قبلی نمودیم که متاسفانه سرنوشت این درخواست نامشخص است.

وی گفت: به همین جهت و با توجه به تغییر رای وحدت رویه و به رسمیت شناخته شدن صلاحیت دیوان عالی کشور در مورد رسیدگی به همه آرایی که مجازات آن اعدام است، اینجانب از دادستان سنندج تقاضا کردم که این رای فعلا متوقف بماند و با این درخواست موافقت شده است.

نیکبخت گفت: بنابراین سایر اظهارات کسانی که مدعی شده اند حکم دادگاه پشت درهای بسته و بدون حضور وکیل مدافع وی اطلاع وکلای مدافع و متهم صادر شده است بی اساس است و من شخصا در جریان تمام جزییات آرای صادره قرار داشته و اعتراضات پی در پی انجام داده ام.

وی افزود: ادعاهای مطرح شده از سوی افراد یا مجامع خارجی و داخلی برای نقش داشتن در توقف حکم اعدام حبیب الله لطیفی کاملا بی اساس و کذب بوده و این توقف فقط نتیجه تلاش مقامات قضایی و اداری استان و درخواست والدین محکوم و وکیل مدافع بوده است.

وکیل مدافع متهم با اشاره به برخی تبلیغات رسانه های بیگانه گفت: ادعای دخالت مقامات برخی کشورهای همجوار برای توقف احکام اعدام برخی متهمان و از جمله لطیفی اصلا واقعیت ندارد و آنچه که انجام شده فقط در چارچوب موازین قانونی جمهوری اسلامی محقق شده است.
 



:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
بهانه دانشگاه آکسفورد برای خودداری از اظهارنظر در مورد وضعیت مهدی هاشمی

 

در پی طرح ادعاهایی از سوی مهدی هاشمی مبنی بر اشتغال به تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه آکسفورد انگلیس، خبرنگار ما در لندن برای مشخص شدن صحت و سقم این ادعاها با مسئولان دانشگاه آکسفورد تماس گرفت ولی آنان حاضر نشدند این ادعا را تایید کنند.

خبرنگار رجانیوز، طی دو هفته گذشته به‌صورت مکتوب و تلفنی چند بار با دانشگاه آکسفورد تماس گرفت و از آنان خواست تا نظر رسمی خود را در مورد ادعای تحصیل مهدی هاشمی در آن دانشگاه اعلام کنند ولی پاسخ دانشگاه آکسفورد این بود که "سیاست ما بر این نیست که درباره این موارد شخصی اظهار نظر کنیم."
 
در پی این پاسخ، به مسئولان بخش رسانه های دانشگاه آکسفورد توضیح داده شد که این موضوع به هیچ وجه شخصی نیست و کاملا جنبه عمومی دارد. آقای مهدی هاشمی از سوی قوه قضاییه ایران تحت تعقیب است و پرونده حجیمی علیه وی در دستگاه قضایی ایران مفتوح است، بنابراین، توضیح و روشنگری شما در این مورد، می‌تواند به کار اطلاع رسانی در مورد این پرونده کمک کند.
 
یکی از مسئولان بخش رسانه های دانشگاه آکسفورد بار دیگر با خودداری از تأیید ادعای مطرح شده از سوی مهدی هاشمی، گفت: ما همیشه با ادعاهایی از این دست از سوی افراد مختلف مبنی بر تحصیل در دانشگاه آکسفورد مواجه هستیم که ممکن است صحت نیز نداشته باشد ولی سیاست ما اظهارنظر درباره این گونه مسائل است.
 
به این مسئول که نام وی نزد خبرنگار ما محفوظ است، توضیح داده شد که یکی از بهانه های حضور نیافتن متهم مذکور در کشور برای مواجهه با اتهامات خود بحث تحصیل در دانشگاه آکسفورد است و این موضوع به نحوی مطرح شده است که گویا دانشگاه، اجازه حضور وی را در دادگاه نمی دهد. آیا بهتر نیست برای جلوگیری از بدنام شدن دانشگاه درباره نحوه ارتباط و یا عدم ارتباط مهدی هاشمی با آکسفورد توضیح بدهید؟
 
پاسخ وی به این سوال نیز چنین بود که چون ما مطلبی در این مورد در رسانه های انگلیسی زبان مشاهده نکرده ایم، بنابراین ضرورتی برای ارائه توضیح نمی بینیم.
 
برخی تحلیلگران معتقدند که با توجه به اتهامات جدی مطرح شده علیه مهدی هاشمی به‌ویژه در زمینه سوءاستفاده های مالی و دخالت در اغتشاشات پس از انتخابات، حتی اگر وی در دانشگاه آکسفورد نیز مشغول به تحصیل باشد، احتمالا این دانشگاه حاضر نیست رسما این موضوع را تایید کند.
 
در عین حال، گزارش خبرنگار ما حاکی است مهدی هاشمی حدود دو ماه قبل در دانشگاه اکسفورد طی مراسمی در دو روز به عنوان دانشجوی دکترا معرفی شد. وی در انستیتوی خاورشناسی مشغول شده که هیچ تناسبی با رشته او ندارد.
 
نکته جالب‌تر سرمایه گذاری انگلیسی‌ها بر روی مهدی هاشمی است، به‌طوری که دانشگاه اکسفورد که ضوابط سختی برای ورود دارد و نمره ایلتس باید 8 باشد، وی را بدون داشتن این مورد و برخی شرایط دیگر پذیرش کرده و رئیس انستیتو هم که استاد راهنمای ابوالفضل فاتح است، استاد راهنمای مهدی هاشمی نیز شده است.
 
اما خودداری مسئولان دانشگاه آکسفورد از توضیح در مورد وضعیت تحصیل مهدی هاشمی به بهانه "شخصی بودن" این مسئله در حالی است که دو سال قبل در جریان ایجاد شبهه درباره مدرک تحصیلی مرحوم کردان وزیر وقت کشور و استعلام یک سایت اینترنتی داخلی، این دانشگاه ظرف یک روز به صورت مکتوب به این موضوع پاسخ داد.
 
همچنین پیگیری‌های بعدی سایت متعلق به آقای احمد توکلی در این مورد نیز با پاسخ فوری و مکتوب این دانشگاه همراه شد.

 
 


:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
گزارش فارس از جشنواره حماسه 9دی/
صفارهرندی: فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود

خبرگزاری فارس: وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود، گفت: هنرمندان توانستند در فتنه سال اخیر تمام صحنه‌ها را به خوبی مشاهده کرده و تصاویر خود را در جاهای خوب هزینه کنند.


گزارش تصویری مرتبط

-------------------------------

به گزارش خبرنگار فارس، جشنواره عکس حماسه 9دی صبح امروز در محل خانه سوره با حضور محمدحسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، شاعران، عکاسان و اهالی قلم همراه با افتتاح 60 تابلو با موضوع حماسه بزرگ 9 دی آغاز شد.

در این مراسم محمدحسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص فتنه سال 88 و حضور هنرمندان و عکاسان در صحنه، اظهار داشت: خبرگزاری فارس به عنوان یک رسانه ملی در فتنه سال 88 و در حماسه 9دی آگاهانه در صحنه حضور داشت و توانست رسالت خود را به درستی به سرانجام رساند.
وی با بیان اینکه رسانه‌ها نباید دارای نقطه‌ضعف‌هایی همچون غلط تایپی و ویرایشی باشند، اضافه کرد: رسانه‌ها به عنوان نقطه عزیمت جریان‌ها و اطلاع‌رسانی به شمار می‌روند، همچنین آنها با عزم جدی باید به انتشار آگاهانه اخبار و رویدادها بپردازند.
صفارهرندی در خصوص عملکرد برخی از رسانه‌های داخلی، بیان کرد: برخی از رسانه‌ها کار حرفه‌ای را با تعهد حرفه‌ای توأم کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا از واقعیت و حقیقت غافل نشوند و با وفاداری به این دو اصل پایبند شعارهایی که می‌‌دهند، باشند.
وی اضافه کرد: برخی از رسانه‌ها و هنرمندان معتقد به حرفه‌ای‌بودن هستند و به نوعی شعار حرفه‌ای بودن می‌دهند اما از مشاهده واقعیت‌های بزرگ چشم‌پوشی کرده و به جنگ با واقعیت و حقیقت می‌روند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حوادث سال گذشته مملو از صحنه‌هایی بود که افراد می‌توانستند اشتباهات و اقدامات خود را بازنگری کنند و خوش به حال افرادی که به این امر پرداختند.
وی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در حوادث سال گذشته مسیر ناپیموده و اشتباه را ادامه ندادند، اضافه کرد: کسی که اصرار بر خطای خودش می‌کند اگر از لحاظ فنی هم قوی باشد نمی‌توان او را هنرمند شایسته‌ای دانست چرا که خطاها او را به محاصره خود در آورده است.
صفارهرندی با بیان اینکه عکس‌ها و تصاویر در آرایش صحنه سال گذشته نقش بسزایی را در آگاهی مردم ایفا کرده‌اند، ادامه داد: هر یک از افرادی که در سال گذشته خالق حماسه 9 دی بودند با افتخار می‌توانند تصاویر خود را به فرزندانشان نشان دهند و بگویند که ما در حماسه 9 دی حضور داشتیم و توانستیم کمر غرب و ایالت متحده را بشکنیم.
وی با بیان اینکه مردم ایران توانستند تاریخی به عنوان حماسه 9دی را به وجود آورند، عنوان کرد: مردم ایران در تمام صحنه‌های حضور داشته و در دوران انقلاب و هشت سال دفاع‌مقدس حماسه‌های فراوانی را خلق کردند که تصاویر آن دوران حاکی از صحت این سخن است.
صفارهرندی در خصوص افرادی که مدافع فتنه سال 88 بودند، بیان کرد: افرادی که سال گذشته در برابر این حرکت خدایی مردم ایران ایستادند و میان مردم و واقعیت سدی را ایجاد کرده بودند، از تصاویری که به جای مانده، شرم دارند چرا که قصدشان ایجاد سد در حرکت اسلامی و مردمی ملتی بود که می‌خواستند آزاد باشند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مردم ایران در فتنه سال گذشته نمی‌خواستند زیر بار دشمنان خدا و بشریت بروند، همچنین افرادی که در فتنه سال گذشته دخیل بودند تصاویرشان در جایی که فضیلت را می‌خرند، خریداری ندارد.
وی در خصوص عکاسان و هنرمندان فعال در فتنه سال گذشته، عنوان کرد: کاری که عکاسان متعهد، حق‌گرا و واقع‌بین سال گذشته در فتنه سال 88 انجام دادند به تصویر کشیدن یک رویارویی بود، یعنی آنها تصاویر واقعی را ثبت و به مخاطبان ارائه کردند.
صفارهرندی با بیان اینکه برخی از عکاسان از سر توجه و یا غفلت و همراهی دنیای پلید استکباری را پیشه‌ کرده بودند، ادامه داد: عکس تصویر ماندگار است، همان تصویری که خیانت به حقیقت نمی‌کند، همچنین در قالب عکس است که انسان جایگاه خود را شناسایی و کشف کرده و متوجه می‌شود در چه موضعی واقع شده است.
وی در خصوص هتک حرمت به عاشورایی حسینی در فتنه سال 88، بیان کرد: افرادی که خالق این زشتی بودند و سنگ به دست، به هیئت‌های عزاداری امام حسین (ع) و مردم سنگ می‌انداختند و پرچم سالار شهیدان را به آتش کشیده بودند، خود را از دیده سایر افراد پنهان کردند و به نوعی از کار خود شرم داشتند.

* برخی از هنرمندان در فتنه سال 88 توان خود را برای مغلوب کردن حقیقت به کار بردند

صفارهرندی با بیان اینکه برخی از عکاسان در فتنه سال گذشته جبهه دو سویه که تصاویری از طرفداران سیدالشهداء و از سوی دیگر طرفدارانی از عمر‌بن‌سعد بودند را برای مردم به نمایش کشیدند، گفت: عاشورای سال 88 در خیابان آزادی و نواب نشانگر آن بود که برخی از بی‌خردان نمازگزاران ظهر عاشورا را سنگ‌باران کردند و تصاویر آنها به تاریخ پیوست.
وی هنرمندی که با خود صادق است را با ملت و تاریخ نیز صادق دانست و بیان کرد: هنرمند یک صورت‌پرداز بزرگ است، همچنین افرادی که در فتنه سال 88 حضور داشتند و تصاویری از آنها وجود ندارد این را بدانند که خداوند روزی تصاویر آنها را به اقشار مختلف جامعه نشان خواهد داد و رسوایشان خواهد کرد.
صفارهرندی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در سال گذشته توان خود را برای مغلوب کردن حقیقت به کار بردند، اضافه کرد: هنرمندانی در فتنه سال اخیر دیده شدند که وفادار به حق و مردم نبوده و تصاویر چند میلیونی مردم را به بر خلاف واقعیت به نمایش گذاشتند و در برابر شکوه و عظمت ملت ایران سکوت پیشه کردند.
وی ادامه داد: بعضی از هنرمندان در برابر حقیقت و واقعیت شمشیر کشیده و تصویر‌سازی شاعرانه می‌کردند، اما حقیقت همواره خود را نشان داده و صف‌آرایی دشمنان را به مردم نمایان می‌کرد؛ چرا که در زمان فتنه سال گذشته جای شبهه‌ای برای مردم وجود نداشت و همه چیز عریانی خود را نشان می‌داد، اما برخی از هنرمندان به خانه‌ها پناه برده و عکس نگرفتند، ولی باید دانست خداوند از آن روزها عکس گرفته و روزی به بندگانش نشان خواهد داد.

* فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود

صفارهرندی با اشاره به اینکه مردم با داشتن بصیرت، هدایت الهی و رهنمودهای رهبری در زمان فتنه سال 88 مسیر جاودان را برگزیدند، افزود: برخی از افراد وقتی جلوی دیدگانشان خون دیدند، باز راه حق را انتخاب و به جنگ با سید سالار نرفتند.
وی با بیان اینکه فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود، بیان کرد: هنرمندان توانستند در فتنه سال اخیر تمام صحنه‌ها را به خوبی مشاهده کرده و تصاویر خود را در جاهای خوب هزینه کنند، اما برخی از آنها با فتوشاپ، تظاهرات مردم را تبدیل به تظاهرات ضدانقلابی کردند و با رنگ‌های کامپیوتری مردم را رنگ کردند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در فتنه سال اخیر به جنگ با حقیقت رفتند، گفت: رسانه‌ها پیچ‌و تاب‌های شیطنت‌آمیز آدمی را برملا می‌کنند و نشان می‌دهند که انسان‌ها در کجای حقیقت‌ها و واقعیت‌های زندگی، از خود بازی در می‌آورند.
وی با بیان اینکه اهالی تصویر ، رسانه، هنر و فرهنگ سال گذشته با حماسه 9 دی سالی سرفرازی را سپری کردند، اضافه کرد: مردم بابصیرت‌ و با عهد و پیمان خالصانه با امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب توانستند دشمنان را تسلیم و سرکوب کنند.
صفارهرندی با بیان اینکه دشمنان اسلام به دلیل عدم توانایی در برابر ایران و اسلام، کشورمان را تحریم اقتصادی کرد، ادامه داد: دشمنان اسلام و ایران در سال گذشته از حقیقت پرده‌برداری کردند و در توهم غوطه‌ور شدند که همان تحریم ملت ایران است، چراکه آنها تصور می‌کردند که با متوسل به تحریم و فعالیت نظامی علیه ایران می‌توانند به ایران حمله کنند، اما می‌دانند که بیش از 98 درصد اقداماتشان بی‌اثر است.



:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
گزارش فارس از جشنواره حماسه 9دی/
صفارهرندی: فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود

خبرگزاری فارس: وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود، گفت: هنرمندان توانستند در فتنه سال اخیر تمام صحنه‌ها را به خوبی مشاهده کرده و تصاویر خود را در جاهای خوب هزینه کنند.


گزارش تصویری مرتبط

-------------------------------

به گزارش خبرنگار فارس، جشنواره عکس حماسه 9دی صبح امروز در محل خانه سوره با حضور محمدحسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، شاعران، عکاسان و اهالی قلم همراه با افتتاح 60 تابلو با موضوع حماسه بزرگ 9 دی آغاز شد.

در این مراسم محمدحسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص فتنه سال 88 و حضور هنرمندان و عکاسان در صحنه، اظهار داشت: خبرگزاری فارس به عنوان یک رسانه ملی در فتنه سال 88 و در حماسه 9دی آگاهانه در صحنه حضور داشت و توانست رسالت خود را به درستی به سرانجام رساند.
وی با بیان اینکه رسانه‌ها نباید دارای نقطه‌ضعف‌هایی همچون غلط تایپی و ویرایشی باشند، اضافه کرد: رسانه‌ها به عنوان نقطه عزیمت جریان‌ها و اطلاع‌رسانی به شمار می‌روند، همچنین آنها با عزم جدی باید به انتشار آگاهانه اخبار و رویدادها بپردازند.
صفارهرندی در خصوص عملکرد برخی از رسانه‌های داخلی، بیان کرد: برخی از رسانه‌ها کار حرفه‌ای را با تعهد حرفه‌ای توأم کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا از واقعیت و حقیقت غافل نشوند و با وفاداری به این دو اصل پایبند شعارهایی که می‌‌دهند، باشند.
وی اضافه کرد: برخی از رسانه‌ها و هنرمندان معتقد به حرفه‌ای‌بودن هستند و به نوعی شعار حرفه‌ای بودن می‌دهند اما از مشاهده واقعیت‌های بزرگ چشم‌پوشی کرده و به جنگ با واقعیت و حقیقت می‌روند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حوادث سال گذشته مملو از صحنه‌هایی بود که افراد می‌توانستند اشتباهات و اقدامات خود را بازنگری کنند و خوش به حال افرادی که به این امر پرداختند.
وی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در حوادث سال گذشته مسیر ناپیموده و اشتباه را ادامه ندادند، اضافه کرد: کسی که اصرار بر خطای خودش می‌کند اگر از لحاظ فنی هم قوی باشد نمی‌توان او را هنرمند شایسته‌ای دانست چرا که خطاها او را به محاصره خود در آورده است.
صفارهرندی با بیان اینکه عکس‌ها و تصاویر در آرایش صحنه سال گذشته نقش بسزایی را در آگاهی مردم ایفا کرده‌اند، ادامه داد: هر یک از افرادی که در سال گذشته خالق حماسه 9 دی بودند با افتخار می‌توانند تصاویر خود را به فرزندانشان نشان دهند و بگویند که ما در حماسه 9 دی حضور داشتیم و توانستیم کمر غرب و ایالت متحده را بشکنیم.
وی با بیان اینکه مردم ایران توانستند تاریخی به عنوان حماسه 9دی را به وجود آورند، عنوان کرد: مردم ایران در تمام صحنه‌های حضور داشته و در دوران انقلاب و هشت سال دفاع‌مقدس حماسه‌های فراوانی را خلق کردند که تصاویر آن دوران حاکی از صحت این سخن است.
صفارهرندی در خصوص افرادی که مدافع فتنه سال 88 بودند، بیان کرد: افرادی که سال گذشته در برابر این حرکت خدایی مردم ایران ایستادند و میان مردم و واقعیت سدی را ایجاد کرده بودند، از تصاویری که به جای مانده، شرم دارند چرا که قصدشان ایجاد سد در حرکت اسلامی و مردمی ملتی بود که می‌خواستند آزاد باشند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مردم ایران در فتنه سال گذشته نمی‌خواستند زیر بار دشمنان خدا و بشریت بروند، همچنین افرادی که در فتنه سال گذشته دخیل بودند تصاویرشان در جایی که فضیلت را می‌خرند، خریداری ندارد.
وی در خصوص عکاسان و هنرمندان فعال در فتنه سال گذشته، عنوان کرد: کاری که عکاسان متعهد، حق‌گرا و واقع‌بین سال گذشته در فتنه سال 88 انجام دادند به تصویر کشیدن یک رویارویی بود، یعنی آنها تصاویر واقعی را ثبت و به مخاطبان ارائه کردند.
صفارهرندی با بیان اینکه برخی از عکاسان از سر توجه و یا غفلت و همراهی دنیای پلید استکباری را پیشه‌ کرده بودند، ادامه داد: عکس تصویر ماندگار است، همان تصویری که خیانت به حقیقت نمی‌کند، همچنین در قالب عکس است که انسان جایگاه خود را شناسایی و کشف کرده و متوجه می‌شود در چه موضعی واقع شده است.
وی در خصوص هتک حرمت به عاشورایی حسینی در فتنه سال 88، بیان کرد: افرادی که خالق این زشتی بودند و سنگ به دست، به هیئت‌های عزاداری امام حسین (ع) و مردم سنگ می‌انداختند و پرچم سالار شهیدان را به آتش کشیده بودند، خود را از دیده سایر افراد پنهان کردند و به نوعی از کار خود شرم داشتند.

* برخی از هنرمندان در فتنه سال 88 توان خود را برای مغلوب کردن حقیقت به کار بردند

صفارهرندی با بیان اینکه برخی از عکاسان در فتنه سال گذشته جبهه دو سویه که تصاویری از طرفداران سیدالشهداء و از سوی دیگر طرفدارانی از عمر‌بن‌سعد بودند را برای مردم به نمایش کشیدند، گفت: عاشورای سال 88 در خیابان آزادی و نواب نشانگر آن بود که برخی از بی‌خردان نمازگزاران ظهر عاشورا را سنگ‌باران کردند و تصاویر آنها به تاریخ پیوست.
وی هنرمندی که با خود صادق است را با ملت و تاریخ نیز صادق دانست و بیان کرد: هنرمند یک صورت‌پرداز بزرگ است، همچنین افرادی که در فتنه سال 88 حضور داشتند و تصاویری از آنها وجود ندارد این را بدانند که خداوند روزی تصاویر آنها را به اقشار مختلف جامعه نشان خواهد داد و رسوایشان خواهد کرد.
صفارهرندی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در سال گذشته توان خود را برای مغلوب کردن حقیقت به کار بردند، اضافه کرد: هنرمندانی در فتنه سال اخیر دیده شدند که وفادار به حق و مردم نبوده و تصاویر چند میلیونی مردم را به بر خلاف واقعیت به نمایش گذاشتند و در برابر شکوه و عظمت ملت ایران سکوت پیشه کردند.
وی ادامه داد: بعضی از هنرمندان در برابر حقیقت و واقعیت شمشیر کشیده و تصویر‌سازی شاعرانه می‌کردند، اما حقیقت همواره خود را نشان داده و صف‌آرایی دشمنان را به مردم نمایان می‌کرد؛ چرا که در زمان فتنه سال گذشته جای شبهه‌ای برای مردم وجود نداشت و همه چیز عریانی خود را نشان می‌داد، اما برخی از هنرمندان به خانه‌ها پناه برده و عکس نگرفتند، ولی باید دانست خداوند از آن روزها عکس گرفته و روزی به بندگانش نشان خواهد داد.

* فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود

صفارهرندی با اشاره به اینکه مردم با داشتن بصیرت، هدایت الهی و رهنمودهای رهبری در زمان فتنه سال 88 مسیر جاودان را برگزیدند، افزود: برخی از افراد وقتی جلوی دیدگانشان خون دیدند، باز راه حق را انتخاب و به جنگ با سید سالار نرفتند.
وی با بیان اینکه فتنه سال 88 جریانی شیطانی علیه جریان رحمانی بود، بیان کرد: هنرمندان توانستند در فتنه سال اخیر تمام صحنه‌ها را به خوبی مشاهده کرده و تصاویر خود را در جاهای خوب هزینه کنند، اما برخی از آنها با فتوشاپ، تظاهرات مردم را تبدیل به تظاهرات ضدانقلابی کردند و با رنگ‌های کامپیوتری مردم را رنگ کردند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه برخی از هنرمندان در فتنه سال اخیر به جنگ با حقیقت رفتند، گفت: رسانه‌ها پیچ‌و تاب‌های شیطنت‌آمیز آدمی را برملا می‌کنند و نشان می‌دهند که انسان‌ها در کجای حقیقت‌ها و واقعیت‌های زندگی، از خود بازی در می‌آورند.
وی با بیان اینکه اهالی تصویر ، رسانه، هنر و فرهنگ سال گذشته با حماسه 9 دی سالی سرفرازی را سپری کردند، اضافه کرد: مردم بابصیرت‌ و با عهد و پیمان خالصانه با امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب توانستند دشمنان را تسلیم و سرکوب کنند.
صفارهرندی با بیان اینکه دشمنان اسلام به دلیل عدم توانایی در برابر ایران و اسلام، کشورمان را تحریم اقتصادی کرد، ادامه داد: دشمنان اسلام و ایران در سال گذشته از حقیقت پرده‌برداری کردند و در توهم غوطه‌ور شدند که همان تحریم ملت ایران است، چراکه آنها تصور می‌کردند که با متوسل به تحریم و فعالیت نظامی علیه ایران می‌توانند به ایران حمله کنند، اما می‌دانند که بیش از 98 درصد اقداماتشان بی‌اثر است.



:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
بازخوانی علل حوادث پشت‌ پرده انتخابات 88- 39
بازیگران بیگانه در جبهه دوم خرداد

خبرگزاری فارس: دولت‌های غربی گرچه برای رسیدن به اهداف براندازی نرم کار مطالعه‌ای، رسانه‌ای، تشکیلاتی و خلاصه پژوهشی- عملیاتی انجام داده‌اند، اما تحقق این خواست به طور مستقیم به چگونگی رفتار بازیگران داخلی ارتباط داشت.


 

برای واکاوی حوادث و فتنه پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری 88 برآنیم که ساختار، شاکله و اهداف مسببین این غائله که هزینه‌های گزاف مادی و معنوی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی در بر داشته‌اند را مورد بررسی قرار دهیم. از همین رو پس از بررسی " شکل‌گیری و برخی مؤلفه‌های ایدئولوژی تجدیدنظرطلبان "، "راهبرد تبلیغاتی و گفتمان انتخاباتی میرحسین موسوی "، "گفتمان محمود احمدی‌نژاد از انتخابات نهم تا دهم ریاست‌جمهوری "، "بررسی نتیجه انتخابات دهم ریاست جمهوری با روش "تحلیل گفتمانی "، "شواهد آگاهی جبهه دوم خرداد از سلامت انتخابات " و "شورش بر جمهوریت " به فصل هشتم یعنی "نقش و تلاش دولت‌های بیگانه و اپوزیسیون " می‌پردازیم:

2. اقدامات و مواضع دولت‌های غربی

پیش از بیان اقدامات و مواضع دولت‌های غربی یک نکته بسیار مهم را نباید فراموش کرد. دولت‌های غربی گرچه برای رسیدن به اهداف براندازی نرم کار مطالعه‌ای، رسانه‌ای، تشکیلاتی و خلاصه پژوهشی- عملیاتی انجام داده‌اند، اما تحقق این خواست به طور مستقیم به چگونگی رفتار بازیگران داخلی ارتباط داشت. درباره حوادث پس از انتخابات دهم نمی‌توان ادعا کرد که دولت‌های غربی به رغم تمهیدات گسترده انتظار چنین رویدادی را با این شدت داشته‌اند.

در واقع بخش مهمی از آن ناآرامی‌ها و رفتارهای رادیکالیستی پس از انتخابات به رفتار لجوجانه، غیرمنطقی و پیش‌بینی ناپذیر نامزدهای انتخاباتی و رهبران جبهه دوم خرداد بازمی‌گشت. شاید کمتر کسی انتظار داشت که میرحسین موسوی این چنین سرسختانه در مقابل آرای عمومی بایستد و با نام "تقلب " در پی ایجاد آشوب و ناآرامی برآید. همانطور که در داخل ایران و در میان کارشناسان داخلی نیز این واقعیت نامبارک چندان طرفدار نداشت و تصور می‌شد که این افراد که دهه‌ها با انقلاب اسلامی همراهی کرده‌اند و جزو شخصیت‌های طراز اول جمهوری اسلامی بوده‌اند با تمکین از قانون و آرای مردم به تثبیت نهال مردم‌سالاری در ایران یاری رسانند. به ویژه که شکست آنها و پیروزی احمدی‌نژاد از قبل هم قابل پیش‌بینی بود؛ و اگر خلاف این می‌شد، خلاف انتظار بود.

برای نمونه صادق زیباکلام در مصاحبه‌ای در تاریخ 1388.2.21 (یک ماه قبل از انتخابات) پیروزی قاطع احمدی‌نژاد را با دلایل مستند پیش‌بینی کرد (همشهری، 1388.2.21)؛ و نیز بسیاری از مؤسسات و نشریات غربی بر اساس داده‌ها و اخباری که به آنها می‌رسید، پیش‌بینی می‌کردند احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور می‌شود؛ از جمله مؤسسه صلح آمریکا "دورنمای انتخاب مجدد احمدی‌نژاد را نگران‌کننده دانست " (کیهان87.10.2)؛ و روزنامه وال‌استریت جورنال نوشت: "با وجود تورم، مردم ایران همچنان احمدی‌نژاد را چهره‌ای مناسب برای دوره بعدی انتخابات تلقی می‌کنند. " (کیهان، 87.10.2)؛ نیویورک تایمز نیز "احمدی‌نژاد را بخت اول پیروزی " دانست. (همان، 87.11.25)؛ نیما راشدان عنصر ضدانقلاب نیز در سایت رادیو زمانه نوشت: "احمدی‌نژاد تنها رئیس‌جمهور ایران نیست. او بیش از چاوز و بشاراسد محبوب جریان مقاومت غرب‌ستیز، خصوصاً در خاورمیانه و جهان اسلام است ". نشریه مؤسسه بلژیکی مطالعات استراتژیک خاورمیانه نیز نوشت: "شانس بالای احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست‌جمهوری با توجه به محبوبیت گستردة وی در میان مردم، باعث نگرانی اصلاح‌طلبان در ماراتن نفس‌گیر انتخابات است. " (کیهان، 88.1.24). در میان کارشناسان غربی نیز به نظر می‌رسد که پیش‌بینی رفتار افرادی نظیر کروبی و موسوی و خاتمی و نیز شدت آشوب‌ها چندان قابل پیش‌بینی نبوده است.

* زمینه‌های فروپاشی جبهه دوم خرداد

آنها گرچه برای رسیدن به این مرحله برنامه‌ریزی و اقدام کرده بودند، اما پیشبرد باقی امور در دست رهبران جبهه دوم خرداد بود. اگر آنان عاقلانه رفتار می‌کردند و در پی ماجراجویی و قدرت‌نمایی برنمی‌آمدند تیر برنامه‌ریزی‌های دشمن به سنگ می‌خورد و مجالی برای گسترش ناآرامی‌ها و آشوب‌ها نمی‌یافت. شاید سخن محمدعلی ابطحی زمانی که ماه‌ها پیش از انتخابات می‌گفت، موسوی مانند هندوانه‌ای سربسته است و پس از 20 سال سکوت فعلاً نمی‌توان او را شناخت، دقیقاً همین جا معنا پیدا ‌کند. وقتی که چهره‌های معروف جبهه دوم خرداد سخن از ناشناخته‌ بودن موسوی بر زبان می‌آورند، دیگر نمی‌توان انتظار داشت که سیاست‌مداران غربی و مدیران پروژه انقلاب مخملی در ایران درباره رفتار موسوی پس از انتخابات پیش‌بینی دقیقی داشته باشند. به عبارت دیگر چنان که رهبر انقلاب نیز گفتند گرچه وقوع برخی حوادث بعد از انتخابات با وجود علامت‌هایی که از دشمن می‌آمد، قابل پیش‌بینی بود، اما ورود برخی افراد به این مسایل دور از انتظار بود. در واقع همین رفتارهای ناپخته سیاسی بود که بسیاری را در داخل و خارج کشور به تعجب وا داشت و زمینه‌های فروپاشی جبهه دوم خرداد و ایجاد دردسر برای کشور را فراهم کرد.

* تضعیف "ولایت فقیه "؛ نقطه هجومی غربی‌ها در فتنه

در رفتارشناسی دولت‌های غربی نیز به این نتیجه می‌رسیم که آنها در پی ظهور جریان فتنه و آشوب در ایران، به سرعت درصدد تأمین منافع خود تحت لوای دفاع از حقوق بشر برآمدند. اقدامات آنها در این عرصه شامل طیفی از تعرضات نرم و سخت بوده است که از مسایل فرهنگی و اجتماعی تا تهاجمات دیپلماتیک و عملیاتی را در برمی‌گیرد. مهمترین هدف سیاسی غرب در اوج آشوب‌ها "تضعیف نقش سیاسی ولایت فقیه و در صورت امکان حذف این جایگاه از نظام سیاسی ایران " بود. پس از بازگشت آرامش نیز محوری‌ترین سناریوی غرب، باز نگه‌داشتن پرونده بحران به اتکای نیروهای داخلی بدون نیاز به مداخله آشکار خارجی و با محوریت و نقش آفرینی دانشگاه‌ها بود.

غرب برای پیشبرد براندازی نرم و از آنجا که معتقدند از تحولات اجتماعی و سیاسی ایران عقب هستند و برای جبران آن بر سیاست "لزوم ارتباط جدی با جامعه ایران " تأکید کرده‌‌اند. این ارتباط با جامعه و مردم ایران در دو سطح فیزیکی و مجازی پیگیری می‌شود و لذا به جز فعالیت‌ رسانه‌ها بهره‌گیری از روش‌هایی که تسهیل‌کننده حضور سیاسی جدی غرب در ایران باشد، از جمله ایده تأسیس دفتر حافظ منافع آمریکا در ایران که در اواخر دوره بوش و ماه‌ها پیش از انتخابات مطرح شد، نقش برجسته‌ای پیدا می‌کند. آنها بر این باورند که ارتباط این دولت‌ها با مردم ایران باید در قالب " دیالوگ " باشد و صرف القای یک طرفه عقاید و تحلیل‌ها کافی نیست، بلکه از این ابزار باید برای جبران کمبود اطلاعات واقعی از جامعه ایران بهره برد. به این منظور توسعه کارکرد سفارتخانه‌های غربی در تهران نیز می‌توان نتیجه‌بخش باشد. در این چارچوب می‌توان گفت که گرچه هدف متوسط دولت‌های غربی، ایجاد و تقویت حضور سیاسی کارآمد در ایران است، اما هدف کلان آنها حرکت از حضور سیاسی به سمت دستیابی به حضور اجتماعی است. این برنامه در وهله اول از طریق توسعه برنامه‌‌های اجتماعی سفارتخانه‌ها انجام می‌شود.

* نقش سفارتخانه انگلستان در براندازی انقلاب اسلامی

وزیر خارجه ایران، منوچهر متکی در دیداری که روز یکشنبه 31 خرداد با برخی سفرا و نمایندگی‌های سیاسی کشورهای خارجی داشت به برخی از این اقدامات اشاره کرد. او به طور ویژه از فعالیت‌های سفارتخانه انگلستان سخن گفت. مطابق این بیانات مشاهدات وزارت خارجه ایران نشان می‌داد که انگلیس در سه سطح "رسانه‌ای "، "اطلاعاتی " و "امنیتی " از مدت‌ها پیش از انتخابات ایران را هدف گرفته بود. نخستین خطی که آنها پیش گرفتند تحریم انتخابات و القای آن در داخل ایران بود تا کسی مشارکت نکند. اقدام دوم انگلیسی‌ها اعزام مسافرانی بود که با اهداف اطلاعاتی و امنیتی به ایران می‌آمدند. در این مدت تعداد آن مسافران به حدی افزایش یافت که پرواز معمولی و کوچک خط تهران- لندن به یک هواپیمای جمبوجت بوئینگ 747 تبدیل شد.(1)

بر همین اساس سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز در روز دوشنبه 8 تیر خبر از دستگیری برخی از کارمندان ایرانی سفارت انگلیس داد که در راستای اهداف سفارتخانه این کشور به اقداماتی غیرقانونی اقدام کرده بودند.(2)

* افشاگری حسین رسام از سفارت انگلیس

حسین رسام که از جمله آن افراد بود، در روز 17 مرداد و در جلسه دادگاه به ابعاد دیگری از دخالت سفارت انگلیس در مسائل مربوط به انتخابات ایران اشاره کرد. رسام مسئول بخش سیاسی و امنیتی سفارت انگلیس در ایران بود که پیش از آن در جریان پرونده هسته‌ای ایران با ارائه تحلیل‌های جهت‌دار به دیپلمات‌های انگلیسی از اوضاع ایران عملاً به رفتارهای ضدایرانی آنان دامن زده بود. او در بیانات خود گفت که وظیفه اصلی‌اش در سفارت انگلیس، جمع‌آوری اطلاعات و اخبار موردنیاز این کشور توسط "مرتبطین " در تهران و شهرستان‌ها بوده است. رسام بیان کرد که در طول 5 سال گذشته با 130 نفر به عنوان مرتبط در تماس بوده که در طول یکسال اخیر 50 نفر نیز به این تعداد افزوده شده است. او محل ملاقات‌ها را در رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها اعلام کرد. رسام افزود: دولت انگلستان برای اعمال سیاست‌های خود در قبال ایران نیازمند درک و شناخت درست از تحولات کشورمان بود و وظیفه من در سفارت انگلیس این بود که اطلاعات و اخبار را از طریق ارتباط با شخصیت‌های مرتبط جمع‌آوری و تحلیل کنم و آنها را در اختیار انگلیسی‌ها قرار دهم. این کارمند محلی سفارت انگلیس از افرادی همچون عطریانفر، سعید لیلاز و شمس‌الواعظین به عنوان برخی از مرتبطین مهم خود نام برد. رسام همچنین بیان کرد که از طریق "ماهر " مشاور موسوی در انتخابات با ستاد وی در ارتباط بوده است.(3)

نباید فراموش کرد که در پی تحولات سال‌های گذشته دولت‌های غربی به این باور رسیده‌اند که آنتی‌تز انقلاب اسلامی را باید در همین ساختار موجود سیاسی و از داخل تجدیدنظر‌طلبان مدعی انقلاب اسلامی جستجو کرد. این رویکرد که منافاتی با پذیرش و تعامل با "جمهوری اسلامی " ندارد قائل است که تهدید اصلی هویت این نظام که در رهبری و ولایت فقیه متبلور می‌شود، از "درون " بوده و هرگونه تهدید خارجی با هدف براندازی باید نقش مکمل و کاتالیزور را داشته باشد. لذا همراه کردن مستقیم یا غیرمستقیم پیش قراولان انقلاب و وابستگان و اطرفیان آنها، مدیریت فکری و رفتاری گروه‌ها و شخصیت‌های مرجع از هر صنفی، نفوذ جدی و مؤثر در نهادهای انقلاب به خصوص سپاه پاسداران و در یک کلام نفوذ نرم در پشتوانه‌های هویت و مشروعیت نظام اسلامی بیش از همیشه موضوعیت یافته‌اند. آنها همچنین معتقدند که با تمرکز بر مسایل اقتصادی و بحران کارآمدی و برجسته کردن فشارهای اقتصادی، نسبت به مسایل سیاسی کم‌توجهی کرده‌اند. به اعتقاد آنان هیچ تورمی موجب تظاهرات مردمی نمی‌شود، اما یک مطالبه سیاسی جدی موجب بروز چالش خواهد شد.(4)

ادامه دارد....
پی‌نوشت:
1. "متکی در جمع سفرای خارجی مقیم ایران "؛ خبرگزاری فارس، یکشنبه 31 خرداد 1388.
2. "کارمندان ایرانی سفارت انگلیس وادار به اقدامات خلاف قانون شده بودند "؛ روزنامه کیهان؛ سه‌شنبه 9 تیر 1388؛ ش 19399.
3. "پشت‌ پرده ارتباط "حسین رسام " با ستاد موسوی "؛ پایگاه اینترنتی شبکه ایران؛ 17 مرداد 1388؛ شماره خبر: 23261.
4. جمشیدی، محمد، "رویکردها و اقدامات مداخله‌جویانه غرب در انتخابات دهم ریاست‌ جمهوری ایران "؛ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی؛ مرداد 1380؛ ش 9762.
منبع: کتاب شورش اشرافیت بر جمهوریت
 



:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : 12 / 10 / 1389 | نظرات ()